Grip op je winterdip challenge

Grip op je winterdip challenge

Sporten en actief bezig zijn zit bij een aantal Korton Software collega’s in hart en nieren en ook vanuit het moederbedrijf wordt dit flink aangemoedigd.

Begin vorig jaar ontstond daarom het idee bij Matthijs en Martijn om iedereen uit te dagen om een keer een achtste of kwart triathlon te doen waarbij er gezwommen, gefietst en hardgelopen moet worden. Zo’n triathlon is een uitdagend maar ook altijd gezellig evenement.

Corona gooide al snel roet in het eten en om toch de winter goed door te komen bedacht Martijn een nieuw plan: begin november startte de Korton Software ‘Grip op je Winterdip’ Challenge waarin iedereen werd uitgedaagd om gedurende 3 maanden een aantal challenges te doen beginnend bij kort planken en met 80 minuten hardlopen of 120 minuten fietsen als grootste challenge voor de meeste punten.

Bericht delen:

Uiteindelijk hebben 19 collega’s samen maar liefst 244 uitdagingen voltooid inclusief 7 keer de grootste!

Nu het zonnetje weer schijnt zijn er al weer nieuwe sportieve plannen gesmeed: de ‘Road to Alphen’ om met 11 collega’s mee te doen aan de triathlon in Alphen aan de Rijn in semptember en een nieuwe ‘Lekker Gezond Bezig Challenge’ bedacht door Brain en Marieke.

Als het u ook leuk lijkt om in uw bedrijf uw medewerkers of collega’s uit te dagen op deze manier, laat het ons weten en wij delen dan graag onze Excel sjablonen hiervoor!”