Nieuw in 2021

Nieuw in 2021

Nieuwe kapitein

Matthijs Dessing heeft op 1 september 2021 het stokje van Noor Ferket overgenomen, hierdoor is hij de nieuwe Managing Director van Korton Software. Hij is in 2016 in dienst gekomen als projectleider en doorgegroeid naar de functie van Manager Operations.

Matthijs: “Ik blijf mij inzetten voor een langdurige en plezierige relatie met onze mensen, klanten en leveranciers.” 

Nieuw telefoonnummer

Begin vorig jaar stapten wij over naar een nieuwe telefoniecentrale, en dus kregen we ook nieuwe telefoonnummers. Hierover schreven we begin 2021 een nieuwsbericht.

 

 

Bericht delen:

Nieuwe ISO certificering

In april hebben we de audit voor de ISO 27001 en NEN7510 wederom doorlopen. Informatiebeveiliging staat bij ons hoog in het vaandel we zijn hier dan ook enorm trots op.

Nieuw product op de Taxi Expo

Na een jaar afwezigheid vond in 2021 de Taxi Expo plaats in Houten, en wij waren erbij! Met onze eigen stand hebben we bekenden en onbekenden gesproken en mooi zaken gehoord op het congres. Het absolute hoogtepunt was de lancering van de Driver Connect.

Nieuwe collega

Ook in 2022 gaan er een hoop nieuwe momenten plaatsvinden. En het eerste moment is al geweest. Op 3 januari is de Customer Service versterkt met de komst van Kevin Gram. Wij zijn alvast erg blij met je Kevin.