Ontwikkelingen 2021

Ontwikkelingen 2021

Traveller Connect

In 2020 is Traveller Connect geboren. Het idee is dat wij onze klanten helpen, zodat zij hun eigen klanten weer beter kunnen bedienen.

In Traveller Connect boeken reizigers eenvoudig een online taxirit. Diverse klanten hebben ons geholpen met het ontwikkelen van modules. Hierdoor is sinds vorig jaar online betalen mogelijk en is de integratie met WinTax verbeterd.  In 2022 gaan we gewoon verder. Eén van de eerste punten die we oppakken is het verbeteren van de zelfregistratie van bestaande gebruikers.

Driver Connect

2021 is het geboortejaar van Driver Connect. De centrale en de chauffeurs kunnen makkelijker communiceren, waardoor chauffeurs ritten sneller ontvangen en ook uitvoeren. Op de Taxi Expo in september hebben we de app groots gelanceerd. Inmiddels zijn de verdere ontwikkelingen in volle gang, met als gevolg dat chauffeurs bijvoorbeeld eenvoudig kunnen navigeren. Sinds begin dit jaar is de app officieel beschikbaar in de Google Play Store! Met het zetten van deze eerste stappen, wordt de afhankelijkheid van de BCT steeds minder. Dit gaan we in 2022 doorzetten, met nieuwe, mooie ontwikkelingen.

Bericht delen:

Security

Security is van maatschappelijk belang, daarom stond dit hoog op ons lijstje van 2021. De start van een mooie samenwerking met Computest Security was vorig jaar een feit. Kijk op onze LinkedIn pagina en lees het bericht dat we op 30 november jl. hebben geplaatst.

UI modernisering

Martijn Laan sloeg 25 jaar geleden de eerste broncode op van WinTax. We hebben sinds die tijd diverse ontwikkelingen gedaan, waardoor de applicatie anno 2022 nog draait. Ook vorig jaar hebben we weer een stap gezet in de modernisering van de applicatie. WinTax is rustiger gemaakt, hierdoor zijn er minder kleuren en meer iconen. Op naar de volgende 25 jaar!

Dagweergave Workforce

In 2021 zijn we begonnen met het ontwikkelen van de dagweergave in Korton Workforce. Deze module is belangrijk, omdat men hierdoor op dagniveau diensten en taken nog specifieker kan inplannen. Hierdoor krijgen de planners en werknemers een veel beter beeld van de werkzaamheden.